Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Veilig onderweg

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

"

Alle benodigdheden voor autopech en -ongevallen

Elk jaar krijgen heel wat Nederlanders te maken met autopech. Sommige dealers helpen u uit de brand en bieden bijvoorbeeld een doorrijdgarantie aan, terwijl ook de autoverzekering redding kan bieden en er uiteraard altijd nog de wegenwacht is. Soms kunt u echter ook zelf eenvoudig ingrijpen, bijvoorbeeld bij een lege accu. Dan is de Carpoint-startkabelset natuurlijk onmisbaar. Bovendien is het aan te raden om een auto-EHBO-kit in uw vierwieler te leggen. Zo kan u uzelf of een gewonde meteen verzorgen en hoeft u de komst van de hulpdiensten niet af te wachten.

Eerste hulp bij autopech en -ongevallen

Bij autopech zijn een aantal auto-artikelen onmisbaar. Het gaat dan bijvoorbeeld om een brandblusser, maar ook om een fluohesje, een gevarendriehoek en startkabels. Wij raden aan om te kiezen voor de Carpoint-startkabelset. De Carpoint-startkabelset is heel eenvoudig in gebruik, is veilig ontworpen en is geschikt voor accu's van 6 V, 12 V en 24 V. Hierdoor kunt u de Carpoint-startkabelset ook gebruiken om bijvoorbeeld een bestelwagen te starten. Niet alleen de Carpoint-startkabelset is wat ons betreft onmisbaar, maar ook een auto-EHBO-kit. Een auto-EHBO-kit bevat diverse benodigdheden om kleine verwondingen meteen te behandelen. Zo bevat een auto-EHBO-kit bijvoorbeeld gaasjes, windsels, een schaar, pleisters, watten en antiseptische doeken.

Verplichte benodigdheden bij autopech en ongevallen

In Nederland bent u niet verplicht om een Carpoint-startkabelset of een auto-EHBO-kit in uw voertuig te hebben liggen. In ons land zijn er dan ook geen strikte regels over het bezitten van bepaalde veiligheidsartikelen, hoewel het gebruik van een gevarendriehoek in sommige situaties wel verplicht is. Daarom is het raadzaam om altijd een gevarendriehoek in de auto te hebben. Ook een veiligheidsvest, reservelampen, een brandblusser en een auto-EHBO-kit wordt aanbevolen. Houd er rekening mee dat er in het buitenland vaak andere regels gelden en dat bijvoorbeeld een auto-EHBO-kit er wel verplicht kan zijn.

Uw auto-accessoires kopen bij 4UStore

Of u nu op zoek bent naar de Carpoint-startkabelset of naar een auto-EHBO-kit: wij hebben het allemaal. Daarnaast kunt u bij ons talloze andere benodigdheden voor in de auto kopen. Denk bijvoorbeeld aan autolampen, lekkere autogeurtjes of smartphone-accessoires voor in de auto. Deze artikelen zijn onmisbaar voor in de auto en mogen niet ontbreken in het assortiment van benzinestations en carwashes. Op de onderstaande pagina's vindt u nog heel wat andere producten voor in de auto terug.

"