Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Ruitensproeiervloeistof

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Online ruitensproeiervloeistof kopen bij 4UStore

Als de zomermaanden voor de deur staan, betekent dat dat er weer veel muggen en andere insecten op pad zijn. Voor u het goed en wel beseft, kleeft er een halve kilo dode insecten aan uw voorruit. Tijdens de wintermaanden hebt u dan weer last van zout en ander vuil. In combinatie met een laaghangende zon kunt u dan niks meer zien. Gelukkig kan de ruitensproeiervloeistof winter of zomer redden. Zet samen met de vloeistof ruitensproeiers aan het werk en geniet opnieuw van schone ruiten.

Vloeistof ruitensproeiers: enorm belangrijk

Het gebruik van ruitensproeiervloeistof zorgt ervoor dat u opnieuw goed door uw ruit kan zien. Er bestaat ruitensproeiervloeistof voor in de zomer en er is ook een variant voor in de winter. Ruitensproeiervloeistof voor de winter bevat antivriestoevoegingen, terwijl ruitensproeiervloeistof voor in de zomer extra effectief is tegen dode insecten. Het is aan te raden om de ruitensproeiervloeistof regelmatig aan te vullen. Niet alleen omdat dat veilig is, maar ook omdat u anders een bekeuring kunt krijgen. Zonder administratiekosten bedraagt deze boete maar liefst 150 euro. Het bijvullen van de ruitensproeier vloeistof doet u eenvoudig zelf. Het reservoir zit meestal onder de motorkap en is doorzichtig. Sommige auto's hebben ook een sensor die aangeeft wanneer het tijd is om de ruitensproeiervloeistof aan te vullen.

Kom met een bestelling ruitensproeiervloeistof winter of zomer door

De benodigde ruitensproeiervloeistof kunt u kopen in een tankstation, maar daar is het vaak vrij duur. In tankstations weet men natuurlijk ook wel dat u wellicht net hebt gemerkt dat de ruitensproeiervloeistof op is. En dat u het dringend nodig hebt en niet eerst even nieuwe kunt bestellen. Gelukkig kunt u ook bij ons ruitensproeiervloeistof bestellen en dit aan extra scherpe prijzen. Gewoon tijdig aanvullen of standaard een flesje in de auto leggen en klaar. Bekijk zeker ook de andere vloeistoffen in deze shop, waaronder motorolie, koelvloeistof en remvloeistof.

"