Onze andere webshops

Vuilniszakken

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een huishoudelijke artikel waar we echt niet zonder kunnen is de vuilniszak. Wat voor bedrijf u ook heeft, afvalzakken zijn een onmisbaar item. Daarom kunt ook maar beter niet zonder zitten. De zakken zijn er in vele soorten en maten te verkrijgen. Afhankelijk van de grootte en zwaarte van het afval dat u weggooit, kunt u een keuze maken uit afvalzakken met verschillende sterkten en dikten.

De standaard vuilniszak: Komo

Voor de gewone afvalbak of pedaalemmer bestelt u bij ons voordelig de transparante pedaalemmerzakken of afvalzak Komo, met de welbekende gele verpakking. Deze laatste zak kan met gemak 12 kilo vuil aan. Voor het zwaardere en grovere vuil is LDPE-afvalzak aan te raden. Deze blauwe zakken zijn oersterk en kunnen gemakkelijk een zeer groot aantal kilo's vuil dragen zonder te scheuren.

Vuilniszakken online bestellen

Een gemiddeld gezin zou 40 tot 50 zakken per kwartaal verbruiken. Bij gezinnen met een kat zou de afvalberg nog hoger liggen. Een hoge kwaliteit zak is dan ook onmisbaar geworden in ieder huishouden. Een goede afvalzak vindt u daarom niet niet zomaar. Bij het kopen van uw afvalzakken moet u met een en ander rekening houden. Wij van 4UStore adviseren u graag tijdens het online kopen van uw huisvuilzakken en zetten voor u een en ander op een rijtje.

De ideale vuilniszak kopen

Om te weten voor welke zak u het best kiest moet u eigenlijk eerst en vooral kijken naar het gewenst toepassingsgebied. Alle afvalzakken hebben immers hun eigen specifieke eigenschappen en verschillen op vlak van grootte, sterkte en dikte. Bekijk daarnaast handige atributten voor erbij zoals ontgeurder en recycling wikkels

Online vuilniszakken kopen voor afvalbak

Voor de gewone (kleine) afvalbak volstaan uiteraard de goedkopere afvalzakken met mindere dikte. Over het algemeen gaat het om de zogenaamde transparante vuilniszakken (verkrijgbaar in de afmetingen 50x55cm of 60x70 cm) of de welbekende huisvuilzak Komo (60 x 80 cm). De Komo huisvuilzakken zijn uitermate stevig en kunnen tot wel 12 kilogram afval dragen zonder risico op scheuren. De transparante afvalzakken lenen zich dan weer eerder uitstekend voor gebruik in pedaalemmers: ze zijn iets lichter en minder stevig en kunnen dus vooral minder zwaar afval opvangen. De Komo afvalzakzak leent zich daarentegen uitstekend voor zwaarder afval. Bovendien wordt bij iedere Komo zak een metalen sluitstrip geleverd om de perfecte zakafsluiting te garanderen.

Online vuilniszakken kopen voor zwaarder / grover vuil

Ook voor uw grofvuil kunt u uiteraard uw zakken online kopen. Voor deze toepassing kiest men het beste voor LDPE- of HDPE-varianten. LDPE- vuilniszakken (verkrijgbaar in verschillende afmetingen) zijn gemaakt van een speciaal soort materiaal (lagedichtsheidspolyetheen) om bestendig te zijn tegen zowel voedingszuren als duwende en snijdende voorwerpen en afvalvocht. Deze afvalzakken zullen zelden scheuren of lekken. HDPE- zakken zijn dan weer een goed alternatief voor de LDPE's. HDPE- afvalzakken worden vaak gebruikt in de horeca en de zorginstellingen. Bij HDPE- zakken gaat het om hogedichtsheidspolyetheen. Deze vuilniszakken voelen dunner aan (de zakken kunnen tot wel 50% dunner zijn), maar zijn zeker niet minder stevig. Bovendien ligt de smeltgraad van deze HDPE- zakken op maar liefst 90°C.

Waarom online vuilniszakken kopen bij Handdoeken
toiletpapier.nl?

Bij ons zijn vuilniszakken meer dan loutere afvalverwerkers. Al onze vuilniszakken worden met de hoogste zorg geselecteerd om voor iedere toepassing geschikt te zijn. Wij zijn op de hoogte van de kwaliteiten van alle beschikbare vuilniszakken en staan u dan ook graag bij in uw zoektocht naar de ideale afvalzak. Net omdat wij grote hoeveelheden vuilniszakken leveren, voelt u de besparing meteen in uw geldbuidel. Bestel daarom vandaag nog uw vuilniszakken bij Handdoekentoiletpapier.nl aan de scherpste prijs en aan de beste voorwaarden. Bekijk daarnaast ook onze kliko's.