Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Inhoud
 1. 0 - 20 liter (1)
Prijs
 1. 68
  128
Merk
 1. Brabantia (3)
 2. Copperfield - Nickleby (2)
Kleur
 1. Verzinkt (1)
Type afvalbak
 1. Afvalemmer (1)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
Deksel
 1. Touchdeksel (1)
Type Buitenafvalbak
 1. Wand of paalbevestiging (2)

Wand afvalbakken

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Een afvalbak voor wandmontage kopen bij 4UStore

Soms is het gewoon veel praktischer om een prullenbak aan de muur te hangen. Maar spijtig genoeg is niet elke prullenbak voor wandmontage geschikt. Indien u een afvalbak voor wandmontage zoekt, bieden wij gegarandeerd een passende oplossing. Zo kunt u kiezen voor een kleine of een grote prullenbak voor wandmontage. De prullenbak voor wandmontage is ook in verschillende kleuren te verkrijgen. We maken u graag wegwijs doorheen het assortiment en de keuzemogelijkheden waarover u beschikt.

Altijd een passende prullenbak voor wandmontage

Er zijn veel mogelijke redenen waarom u een afvalbak voor wandmontage overweegt. Een afvalbak voor wandmontage is bijvoorbeeld een handige oplossing indien er weinig ruimte beschikbaar is. Het is een van de redenen waarom aan de wand een afvalemmer het toilet zo vaak siert. Het is tegelijkertijd ook een praktische oplossing, omdat bukken niet nodig is. Daarom wordt een afvalbak voor wandmontage ook vaak gebruikt in seniorvriendelijke woningen. Het is niet omdat u voor uw prullenbak wandmontage verkiest, dat u niet over keuzemogelijkheden beschikt. U kunt bijvoorbeeld nog steeds opteren voor een reukdichte en vingerafdrukvrije prullenbak voor wandmontage, al dan niet met een losse binnenemmer of met verschillende vakken. Is een geruisloze sluiting voor u belangrijk? Wilt u een rechthoekige of een ronde vorm? En heeft u specifieke designeisen? Bekijk ons assortiment en vind altijd een passende afvalbak voor wandmontage.

Koop al uw toiletaccessoires bij 4UStore

Vanuit de praktijk weten wij dat veel mensen aan de wand een afvalemmer het toilet doen sieren. Een afvalbak voor wandmontage wordt nu eenmaal vaak gebruikt in badkamers en toiletomgevingen. Bij ons kunt u nog heel wat andere benodigdheden voor dergelijke toiletomgevingen verkrijgen. We verkopen talloze toiletaccessoires als toiletborstels, handgrepen, jashaken, aankleedtafels en dergelijke meer. Een greep uit ons assortiment van toiletaccessoires is op de hieronder weergegeven pagina’s te vinden.

"