Onze andere webshops

Vuurbestendige prullenbakken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
"

Een brandwerende prullenbak kopen bij 4UStore

Veel prullenbakken zijn gemaakt op basis van kunststof. Kunststof heeft heel wat voordelen te bieden. Het is bijvoorbeeld een goedkoop materiaal dat gemakkelijk te verwerken is en dat goed te reinigen is. Toch is er ook een belangrijk nadeel aan verbonden: het is niet goed hitte- en brandbestendig. Bij hoge temperaturen smelt het al snel. Het is dus geen goede keuze als u op zoek bent naar een brandwerende prullenbak. Daarom vindt u op deze pagina oplossingen die wel aan deze eisen voldoen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige metalen die net brandwerend werken in plaats van de brand te versnellen.

De slimme keuze voor een brandveilige prullenbak

Een brandwerende prullenbak draagt bij aan de veiligheid in uw onderneming. Een brandwerende prullenbak, ook wel eens een brandveilige prullenbak genoemd, is gemaakt van vuurbestendige materialen. Hierdoor wordt een brand niet versneld, maar net vertraagd. Het vertragen van een brand zorgt ervoor dat er meer tijd is om te vluchten en dat kan levens redden. Een brandveilige prullenbak kan daarnaast een beginnende brand in de kiem smoren. Er zijn namelijk wel wat branden die bij de afvalbak beginnen, bijvoorbeeld omdat iemand er een smeulende sigaret in gooit. Een brandveilige prullenbak is zo ontworpen dat het vuur niet meteen kan overslaan en dat het dooft, doordat er geen zuurstof meer bij de rookgassen komt. Houd er echter rekening mee dat niet iedere brandwerende prullenbak aan deze eis voldoet.

Meer dan alleen een brandveilige prullenbak kopen bij 4UStore

Brandpreventie is enorm belangrijk, net als het hebben van noodplannen voor als het toch verkeerd zou lopen. Met een brandveilige prullenbak van 4UStore bouwt u aan een veilige werkomgeving, net als met een vlamdovende papierbak. Het is slechts een van de vele oplossingen waarmee wij van 4UStore u helpen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor absorptiekorrels en absorptiedoeken waarmee u bijvoorbeeld olie kunt opruimen. U kunt deze en andere producten kopen op de hieronder weergegeven pagina’s.

"