Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Trolleys en wielensets

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

"

Trolleys en wielensets voor prullenbakken kopen bij 4UStore

Voor een optimale flexibiliteit zijn veel van onze prullenbakken uit te rusten met wielen of te plaatsen op een trolley. U rijdt eenvoudig met zo’n trolley rond en plaatst de afvalbak waar u het wilt of haalt flexibel afval op in uw onderneming. We bieden onder meer de Rubbermaid-trolley aan, maar daar eindigt ons assortiment niet.

Van de Rubbermaid-trolley tot universele oplossingen

We hebben een ruime keuze aan trolleys voor vuilnisbakken. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld de Rubbermaid-trolley voor de vuilnisbak Rubbermaid Brute. Ook een flexibel te gebruiken onderstel is daarbij te verkrijgen. In beide gevallen rijdt u eenvoudig met de trolley rond, want het beschikt over sterke zwenkwielen. De Rubbermaid-trolley is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en voor intensief gebruik. Het is nu eenmaal ontworpen voor professionals. U kunt bij ons niet alleen de trolley Rubbermaid aanschaffen, maar ook talloze andere trolleys en wielensets. Het gaat dan ook om bijvoorbeeld verrijdbare transportkarren die universeel kunnen worden ingezet of om servicewagens waaraan u een prullenbak monteert. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Alternatieven voor wie niet met een trolley rond wil rijden

Wanneer flexibiliteit erg belangrijk is, is het niet onlogisch dat u kiest voor bijvoorbeeld de Rubbermaid-trolley. Daarmee kunt u namelijk eenvoudig de vuilnisbak Rubbermaid Brute verplaatsen. Toch zijn ook andere oplossingen mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudig te verrollen rolcontainer of kunt u gewoon een losse afvalzak gebruiken, al dan niet in combinatie met een afvalzakhouder op wielen. Deze alternatieve producten zijn op de hieronder weergegeven pagina’s te bekijken.

"