Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Rolcontainers

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

"

Een rolcontainer kopen bij 4UStore

Indien u regelmatig grote hoeveelheden afval heeft dat u wenst op te slaan en te verplaatsen, is een rolcontainer kopen een goed idee. Een rolcontainer is een container die op twee of vier wielen is gemonteerd en die gemakkelijk te verplaatsen is. Ze zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. De klassieke rolcontainers van 360 liter zijn bijvoorbeeld uitgerust met twee wielen, terwijl de rolcontainers met een volume van 400 liter of meer over drie of vier wielen beschikken. U kunt ook zo’n grotere rolcontainer kopen bij 4UStore.

Ruime keuze aan rolcontainers

Wilt u een goede rolcontainer kopen? Dan rekent u bij ons op een ruime keuze. Het gaat om rolcontainers van merken als Rubbermaid en Simplehuman. U vindt bij ons zowel rolcontainers met twee als met meer wielen. U heeft de keuze tussen rolcontainers met diverse kleuren. Dat zorgt voor een gemakkelijkere afvalverwerking. Ook een rolcontainer met een veilige glasrozet behoort tot de mogelijkheden. Een glasrozet maakt het gemakkelijk om glas in de rolcontainer te gooien, terwijl glasscherven niet uit de bak springen en de gebruiker kunnen verwonden. De meeste rolcontainers zijn gemaakt van hard plastic. Het gaat om een sterk en licht materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is. Voor veeleisende omgevingen is het ook mogelijk om te kiezen voor een sterke variant op basis van verzinkt metaal.

Meer dan alleen online een rolcontainer kopen

U kunt in deze webshop meer dan alleen een rolcontainer kopen. We bieden talloze oplossingen op het gebied van afvalverwerking aan. U kunt kiezen tussen de meest uiteenlopende prullenbakken, terwijl we ook onder meer ontgeurders, muurbeugels, trolleys voor afvalbakken en vuilniszakken verkopen. Dankzij onze oplossingen verloopt de afvalverwerking in uw onderneming gemakkelijker en doeltreffender. Meer over deze producten kunt u lezen op de hieronder weergegeven pagina’s.

"