Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 84
    88
Merk
  1. PETman (2)
  2. TRASHman (1)
Gebruik
  1. Professioneel (2)

Recycling wikkels

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Vuilnisbak-stickers en -wikkels voor recycling kopen bij 4UStore

Om het recyclen eenvoudiger te maken, kunt u op uw vuilnisbak stickers of wikkels aanbrengen. Wanneer u op uw vuilnisbak stickers of wikkels aanbrengt, geeft u duidelijk aan welk type afval al dan niet in de afvalbak hoort. Bovendien moedigen de vuilnisbak-stickers aan om te recyclen. Er zijn universele vuilnisbak-stickers voor afvalscheiding te verkrijgen, maar er zijn ook speciale wikkels die perfect zijn voor een bepaald type afvalbak. Bij ons vindt u het allemaal. Hieronder lichten we een greep uit ons assortiment voor u toe.

Gepersonaliseerde vuilnisbak-stickers en -wikkels

In deze shop vindt u onder andere de vuilnisbak-stickers van CANman, TRASHman en PETman. Deze vuilnisbak-stickers moedigen aan om bijvoorbeeld flesjes, blikjes of restafval in de afvalbak te gooien. Het gaat om opvallende wikkels die eenvoudig aan te brengen zijn. Bij deze wikkels kunt u rekenen op personaliseermogelijkheden. Een gepersonaliseerde wikkel is meestal al mogelijk vanaf vijf stuks. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze klantenservice. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Beter recyclen op het werk met de oplossingen van 4UStore

Wij bieden verschillende oplossingen aan om het recyclen duidelijker en eenvoudiger te maken. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld recycling-afvalbakken kopen, net als oplossingen voor een goede afvalscheiding en gekleurde vuilniszakken om verschillende soorten afval van elkaar te onderscheiden. Hoe dan ook blijft het aan te raden om recyclen aan te moedigen, bijvoorbeeld met posters.