Onze andere webshops

Recycling afvalbak

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Een recycling prullenbak kopen bij 4UStore

Met een goede prullenbak recycle je nog eenvoudiger. Een recycling prullenbak bestaat uit verschillende bakken of compartimenten om de verschillende soorten afval gescheiden van elkaar te verzamelen. Daarbij wordt er vaak gebruikgemaakt van verschillende kleuren, opschriften en pictogrammen, zodat het meteen duidelijk is welk afval waar thuishoort. Vroeger had een recycling prullenbak vaak twee vakken, maar tegenwoordig zijn dat er steeds vaker drie. Een vak gebruik je bijvoorbeeld voor plasticafval, een ander voor groenteafval en nog een ander voor algemeen restafval. Soms maakt ook het design van de recycling prullenbak al meteen duidelijk wat in de afvalbak hoort. Dat is bijvoorbeeld het geval voor de afvalbak van PETman.

Altijd een geschikte recycling prullenbak op voorraad

Indien je op zoek bent naar een goede recycling prullenbak zijn er veel keuzemogelijkheden. Zo kies je tussen verschillende volumes en zijn er zowel duo- als trioafvalbakken. Ook qua materialen, kleuren en dergelijke meer is er keuze zat. Er zijn vrijstaande modellen en modellen die aan de wand worden gemonteerd. Er zijn modellen met een handmatige touch of met een pedaal. En er zijn zelfs varianten waarbij je de vakken zelf kunt indelen. In ieder geval ben je er zeker van: met een goede prullenbak recycle je nog eenvoudiger. Bij ons vind je recyclingafvalbakken van hoogwaardige merken als Rubbermaid, Trashman en Joseph Joseph. Kwaliteit is met andere woorden steeds gegarandeerd.

Meer dan alleen een recycling prullenbak kopen bij 4UStore

Het begint natuurlijk allemaal met de wil om te recyclen, maar laat het duidelijk zijn: met een goede prullenbak recycle je nog eenvoudiger. Door middel van allerlei handige producten is het recyclen een stuk eenvoudiger. Daarom bieden we niet alleen een recycling prullenbak aan, maar bijvoorbeeld ook recyclingwikkels, gekleurde afvalzakken en oplossingen voor een goede afvalscheiding. Lees op de onderstaande pagina’s meer over onze handige oplossingen voor een goede afvalscheiding.

"