Onze andere webshops

Prullenbak staal

Foto-tabel Lijst

1-12 of 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stalen prullenbak kopen bij 4UStore

Afvalbakken komen in diverse soorten en maten. Is stevigheid en een hygiënisch design belangrijk? Dan is een stalen prullenbak kopen een goed idee. Toch is zo’n stalen afvalbak kopen lang niet altijd even eenvoudig. Er bestaan immers diverse soorten stalen prullenbakken. Zo kan je een stalen prullenbak kopen met een open top, maar ook met een klep- of pushdeksel. Welk ontwerp je kiest, is afhankelijk van de situatie. Indien we een stalen prullenbak kopen zullen we tot slot ook rekening moeten houden met het volume, de montagemogelijkheden en het design. Bij 4UStore hebben we alvast de nodige modellen in huis om een optimale keuzevrijheid te bieden. Een stalen prullenbak kopen doe je dan toch ook gewoon bij 4UStore?

Waarom bij een prullenbak staal verkiezen?

Wanneer we een stalen prullenbak kopen, krijgen we er een stevig model voor in ruil. Zo kan de prullenbak tegen een stootje. Indien het staal bovendien een behandeling met epoxy polyester genoot, heeft het ook met krassen geen moeite. Hierdoor blijven ze langdurig bruikbaar, wat ze ook heel duurzaam maakt. Naast de sterkte van het materiaal is er nog een factor waardoor we een stalen prullenbak kopen zullen: de brandveiligheid. Staal is natuurlijk geen brandbaar materiaal, waardoor we bij brandgevoelige werken maar beter een stalen prullenbak kopen.

Welk deksel moet jouw stalen afvalbak hebben?

Ook hier is een en ander afhankelijk van de concrete omstandigheden. Wel is het duidelijk dat we niet zomaar een stalen prullenbak kopen zullen. Een model met een open top is bijvoorbeeld handig om snel afval kwijt te kunnen. Anderzijds houdt het vieze geurtjes niet weg. Voor etenswaren gebruik je het dus maar beter niet. Hier zal je beter een stalen prullenbak kopen met een klepdeksel. Is hygiëne belangrijk, bijvoorbeeld in een medische omgeving? Dan is een stalen prullenbak kopen met pushdeksel nog steeds het beste idee.

Andere producten bij 4UStore

Buiten deze prullenbakken verkopen wij natuurlijk ook bijbehorende artikelen. Denk hierbij aan vuilniszakken en andere kantine artikelen. Ook verkopen we verschillende kliko’s in ons assortiment. Neem een kijkje op onze website en kijk wat wij je te bieden hebben!