Onze andere webshops

Prullenbak kunststof

Foto-tabel Lijst

1-12 of 57

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 57

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kunststof prullenbak kopen bij 4UStore

Wanneer we een kunststof prullenbak kopen, kiezen we voor een ware klassieker. Omdat zo’n afvalbak kunststof als basismateriaal kiest, voelt het zich thuis in diverse omgevingen. Bij 4UStore kan je zo’n kunststof prullenbak kopen in diverse kleuren en met uiteenlopende deksels. Zo varieer je perfect tussen een kunststof prullenbak met open top en modellen met een push- of swingdeksel. En omdat je iedere kunststof prullenbak kopen kan in uiteenlopende volumes, is er altijd wel een geschikte afvalbak te vinden. Een kunststof prullenbak kopen was nog nooit zo eenvoudig.

Wanneer een kunststof prullenbak kopen?

Lang niet alleen het aangenaam prijskaartje zorgt ervoor dat we massaal een kunststof prullenbak kopen. Net omdat zo’n afvalbak kunststof als basismateriaal heeft, zijn er een aantal voordelen aan verbonden. In de eerste plaats is er dus het goedkoop prijskaartje, in combinatie met het beperkt gewicht en de stevigheid van het materiaal. Bovendien werkt kunststof waterafstotend en is het eenvoudig te reinigen, waardoor we niet alleen een kunststof prullenbak kopen voor het verzamelen van plastic maar ook voor restafval. We kunnen dus niet alleen een kunststof afvalbak kopen voor de kantooromgeving, maar ook voor een keuken of zelfs voor de sanitaire ruimte.

Kunststof afvalbak kopen: waar moet je op letten?

Eerder haalden we al aan dat we een kunststof prullenbak kopen steeds doen in functie van het gewenste volume. In een sanitaire omgeving volstaat bijvoorbeeld een volume van tien tot twintig liter. Voor een alleenstaand bureau zullen we dan weer een kunststof prullenbak kopen met een volume van twintig tot dertig liter. In de keuken kiezen we daarentegen voor minimaal vijftig liter. Vergeet bovendien ook niet rekening te houden met het deksel. Een open top kan bijvoorbeeld nog indien we het gebruiken om papier te deponeren. Zijn vieze geurtjes niet te voorkomen? Dan zal je een kunststof prullenbak kopen met een pushdeskel. Uiteraard kan je hier ook een kunststof prullenbak kopen met een swingdeksel.

Andere producten bij 4UStore

Buiten deze prullenbakken verkopen wij natuurlijk ook bijbehorende artikelen. Denk hierbij aan vuilniszakken en andere kantine artikelen. Ook verkopen we verschillende kliko’s in ons assortiment. Neem een kijkje op onze website en kijk wat wij je te bieden hebben!