Onze andere webshops

Prullenbak aluminium

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Aluminium prullenbak kopen bij 4UStore

Een aluminium prullenbak kopen, kunnen we om twee redenen doen. In de eerste plaats denken we aan het degelijk en gestroomlijnd design dat ook al eens tegen een waterplasje kan. Het is meteen ook de reden waarom we vaak zo’n aluminium afvalbak kopen voor sanitaire omgevingen. Vaak is zo’n prullenbak wit van kleur en kan het eenvoudig gemonteerd worden. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor de kleinere sanitaire ruimtes. Toch kan het dat we de aluminium prullenbak kopen voor productieomgevingen. Vaak is het dan het stevig karakter van de prullenbak dat primeert, in combinatie met de hygiënische eigenschappen. Meestal zal men hier een aluminium afvalbak kopen van 15 liter en deze monteren in de nabijheid van een werkplek.

Aluminium prullenbak kopen: de voordelen

Aluminium is niet alleen een licht materiaal, maar is bovendien goed bestand tegen corrosie. In vochtige omgevingen doet een aluminium prullenbak het dan ook altijd goed. Hiernaast is het ook nog eens duurzaam, omdat het gewoon recyclebaar is. Hoewel aluminium zich eenvoudig laat extruderen, is het toch moeilijker verwerkbaar dan andere metalen. Ben je op zoek naar een metalen prullenbak om het in een constructie te verwerken? Dan is een RVS prullenbak een beter idee.

Een aluminium prullenbak kopen als meerwaarde voor het interieur

Aluminium is al langer aan een opmars bezig. Een ware comeback noemen specialisten het. Hoe dan ook is een aluminium prullenbak kopen de normaalste zaak van de wereld geworden. Zo’n aluminium afvalbak kopen we dan ook om optimaal aan te sluiten bij het interieur. In de keuken geeft het bijvoorbeeld een strakke look en, wanneer het na verloop van tijd een patine krijgt, straalt het ook nog eens ambachtelijkheid uit. Toch kunnen we ook een aluminium prullenbak kopen voor de kantooromgeving zelf, waar het eerder een industriële look biedt. Liever een aluminium prullenbak kopen voor de sanitaire omgeving? Dan is de ideale kleur van deze aluminium prullenbak wit. Dat maakt het modern en hygiënisch.

Andere producten bij 4UStore

Buiten deze prullenbakken verkopen wij natuurlijk ook bijbehorende artikelen. Denk hierbij aan vuilniszakken en andere kantine artikelen. Ook verkopen we verschillende kliko’s in ons assortiment. Neem een kijkje op onze website en kijk wat wij je te bieden hebben!