Onze andere webshops

Pedaalemmers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 143

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 143

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Pedaalemmers kopen bij 4UStore

Pedaalemmers zijn een bepaalde soort afvalbak waarbij het deksel kan worden geopend door middel van een voetpedaal. Contact met de handen is met andere woorden niet nodig, terwijl de prullenbak toch netjes sluit. Het voorkomt op deze manier kruisbesmetting, nare geurtjes en insecten die bij het afval kunnen. Het is een van de redenen waarom deze afvalbakken vaak in de keuken worden gebruikt. Voor in een particuliere keuken kan een pedaalemmer 30 liter volume hebben. Dat is ruimschoots voldoende. Voor in een grotere keuken kan een pedaalemmer 60 liter of meer bevatten. Wilt u ook meteen afval scheiden? Dan is het net zo handig dat een pedaalemmer 3 vakken bevat, waarbij u meteen het afval in het juiste vakje doet.

Koopadvies voor pedaalemmers

Tijdens uw zoektocht komt u voor een ruime keuze aan pedaalemmers te staan. Houd in de eerste plaats rekening met het volume. Mogelijk vindt u dat de pedaalemmer 30 liter moet bevatten of dat de pedaalemmer 60 liter moet bevatten. Het noodzakelijke volume is afhankelijk van uw specifieke behoeften. Kleine pedaalemmers van bijvoorbeeld 3 liter, 5 liter, 12 liter en 20 liter zijn ook te verkrijgen. Dergelijke kleine pedaalemmers worden vaak in de badkamer gebruikt. We bieden zelfs industriële pedaalemmers met een volume van 152 liter aan.

Vervolgens beslist u hoeveel vakken het emmertje dient te hebben. Als u bijvoorbeeld plastic, restafval en papier gescheiden wil houden, is het net zo handig dat de pedaalemmer 3 vakken heeft. Ook een enkele, losse binnenemmer is mogelijk, net als 2 vakken of 4 vakken. Verder kunt u letten op de kleur en het gebruikte materiaal. U kunt natuurlijk ook extra eisen stellen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het hebben van wieltjes, het gebruik van materialen waarbij er geen vingerafdrukken achterblijven, een handige handgreep, de mogelijkheid om de prullenbak op te hangen en dergelijke meer.

Uw partner voor een vlotte afvalverwerking

Of u nu vindt dat uw pedaalemmer 3 vakken moet hebben, dat de pedaalemmer 30 liter afval moet kunnen opslaan of dat de pedaalemmer 60 liter afval moet kunnen bevatten: wij hebben het allemaal. Bovendien bieden we nog heel wat andere benodigdheden aan die u helpen bij een vlotte en hygiënische afvalverwerking. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook vuilniszakken voor pedaalemmers verkrijgen, net als ontgeurders en speciale trolleys om de vuilnisbak gemakkelijk te verplaatsen. Deze producten zijn op de hieronder weergegeven pagina’s te bestellen.

"