Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Papierbakken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 102

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 102

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Een papierbak kopen bij 4UStore

Papier is goed te recyclen en kan opnieuw worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het maken van krantpapier of voor het maken van gerecycled printpapier. Daarom is het belangrijk om in een aparte afvalbak papier te verzamelen. Dit hoeft helemaal geen dure bak te zijn. Papier stinkt niet en trekt geen insecten aan, dus een eenvoudige papier-afvalbak zonder een deksel zal in de meeste gevallen wel volstaan. Zo’n papier-afvalbak is heel voordelig en is te verkrijgen met de meest uiteenlopende volumes. Bij ons kunt u bijvoorbeeld een papier-afvalbak van 6 liter verkrijgen, alsook papierbakken van 10 liter, 15 liter, 18 liter, 20 liter, 27 liter, 30 liter enzovoort. Deze zijn te verkrijgen in de meest uiteenlopende kleuren en vormen. Vaak zijn ze gemaakt van kunststof, maar ook varianten op basis van bijvoorbeeld aluminium komen voor.

Met een hufterbestendige afvalbak papier verzamelen

In sommige gevallen zal het niet volstaan om met een eenvoudige afvalbak papier te verzamelen. Dat is bijvoorbeeld het geval in openbare ruimtes, bijvoorbeeld in bibliotheken. In dergelijke gevallen kunt u maar beter met een hufterproof afvalbak papier verzamelen. Voor een hufterproof vuilnisbak kunt u eveneens bij ons terecht. Daarnaast kunt u bij ons voor de verzameling van papier een afvalbak die vlamdovend is verkrijgen. Een vlamdovende papier-afvalbak heeft een speciale vorm, waardoor er geen zuurstof bij de vlammen komt. Hierdoor dooft het vuur vanzelf. Ook dit is vandalismebestendig en voorkomt dat bijvoorbeeld een brandende sigaret een brand veroorzaakt.

Van papierinzameling naar nieuwe producten

4UStore is een echte papierspecialist. Niet alleen moedigen we onze klanten aan om met een aparte afvalbak papier in te zamelen, bovendien maken we ook zelf papierproducten op basis van gerecycled papier. Deze verkopen we onder ons huismerk 4UStore. Daarnaast verkopen we ook gerecyclede papierproducten van andere merken. Onder andere voor papieren handdoekjes kunt u bij ons terecht, net als voor poetspapier. Lees er op de onderstaande pagina’s meer over.

"