Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 77
    78
Merk
  1. V-Part (1)
Type afvalbak
  1. Accessoire (1)
Materiaal
  1. Aluminium  (1)

Muurbeugels

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Muurbeugels voor prullenbakken kopen bij 4UStore

Het is altijd handig als u een afvalbak aan de muur kunt ophangen. Zo hoeft u niet zo diep te bukken en blijft de vloerruimte beschikbaar. Dat maakt het onder andere eenvoudiger om de vloer schoon te maken. Tegelijkertijd kunt u gemakkelijk een prullenbak aan een kleine ruimte toevoegen, bijvoorbeeld het toilet. Bovendien kan men de prullenbak niet zo eenvoudig stelen, waardoor een wandprullenbak ook een goede oplossing is voor openbare toiletten. Uiteraard kunt u niet zomaar een prullenbak aan de muur monteren. Daarvoor hebt u een muurbeugel nodig. Deze muurbeugels koopt u bij 4Ustore.

Verschillende soorten muurbeugels voor prullenbakken

Bij 4UStore bieden we verschillende muurbeugels aan voor de meest uiteenlopende prullenbakken. Zo hebben we bijvoorbeeld een universele muurbeugel voor ronde prullenbakken van 30 en 50 liter, maar hebben we ook merkspecifieke muurbeugels. Bij sommige muurbeugels dient u de vuilnisbak vast te klemmen, bij andere muurbeugels dient u de vuilnisbak in een rail te schuiven. In ieder geval dient u erop te letten dat de muurbeugel compatibel is met uw vuilnisbak. Op de productpagina’s vindt u hier meer informatie over. Bij twijfel raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

Alternatieven voor muurbeugels voor prullenbakken

Een muurbeugel is een goede oplossing voor afvalbakken die ook vrijstaand te gebruiken zijn. Het staat u toe om eenzelfde afvalbak op verschillende manieren in te zetten. Naast muurbeugels bieden we ook wandafvalbakken aan die gemakkelijk te bevestigen zijn aan een wand of aan een paaltje. Dat is een goede oplossing voor wanneer er geen muurtje in de buurt is. Een alternatief is het gebruik van een afvalzakhouder. Daarvoor verkopen we ook de bijpassende vuilniszakken. Deze producten vindt u op de onderstaande pagina’s.

"