Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Deksels voor afvalbakken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Deksels voor afvalbakken kopen bij 4UStore

Wanneer er in de vuilnisbak afval wordt gegooid dat kan beginnen te ruiken, dat insecten aantrekt of dat visueel allesbehalve fraai oogt, is het aan te raden om met een deksel de afvalbak af te dekken. Wanneer u met een deksel de vuilnisbak afdekt, is het afval niet meer zichtbaar, kunnen insecten er niet meer bij en worden geurtjes grotendeels tegengehouden.

Ruim assortiment van deksels voor afvalbakken

Wanneer u met een deksel de vuilnisbak compleet wil maken, rekent u bij ons op een ruime keuze. Wij verkopen onder meer de gekleurde deksels voor de Rubbermaid-vuilnisbakken. Deze deksels zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en zijn gemaakt op basis van kunststof. Zowel klepdeksels als deksels met een open top zijn te verkrijgen. Zo’n open top houdt de geurtjes uiteraard niet vast, maar maakt het wel gemakkelijker om het afval in de vuilnisbak te gooien. Indien u met een deksel de vuilnisbak compleet wil maken, dient u goed te letten op de compatibiliteit. Wij hebben steeds aangegeven op welke vuilnisbakken de deksels passen. Voor vragen hieromtrent kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Zeg gedag tegen vieze afvalgeurtjes

Hoewel u met behulp van een deksel de vuilnisbak zijn vieze geurtjes minder goed laat verspreiden, vallen deze nare geurtjes niet helemaal tegen te houden. Zeker bij het openen van de vuilnisbak zal er meteen een allesbehalve fraaie geur vrijkomen. Gelukkig zijn er meer oplossingen dan louter met een deksel de vuilnisbak afsluiten. Zo verkopen wij speciale ontgeurders die de geur neutraliseren en een aangename geur verspreiden. Ook kunt u met behulp van een luchtverfrisserdispenser of een luchtverfrisserspuitbus de ruimte een aangenamere geur geven. Deze producten koopt u op de hieronder weergegeven pagina’s.

"