Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Binnen bakken

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

"

Binnenbak voor de afvalbak kopen bij 4UStore

Een goede vuilnisbak bestaat steeds uit een buiten- en een binnenbak. Het is nu eenmaal handig dat u de binnenbak kunt verwijderen. Hierdoor kunt u het veel gemakkelijker schoonmaken. Als de binnenbak stuk is, kunt u het bovendien ook eenvoudig vervangen. In sommige gevallen kunt u zelfs kiezen voor twee of drie binnenbakken. Dat maakt recyclen eenvoudiger en staat u toe om uw vuilnisbak af te stemmen op uw behoeften.

Ruime keuze aan binnenemmers voor vuilnisbakken

Wij verkopen binnenbakken voor vuilnisbakken van uiteenlopende merken. Zo verkopen we bijvoorbeeld de binnenbakken voor de Rubbermaid Slim Jim Step On Container, een ongelofelijk populaire pedaalemmer van het merk Rubbermaid. Ook voor de afvalbakken van Carro bieden we binnenbakken aan. Een groot deel van deze binnenbakjes zijn gemaakt op basis van kunststof, maar er zijn ook modellen op basis van vuurbestendig, verzinkt metaal. Deze materialen werken brandvertragend en voorkomen dat het afval meteen mee in vlammen opgaat. Een goede brandvertraging vergroot de kans dat iedereen goed en wel kan vluchten en draagt bij aan de veiligheid in uw onderneming.

Een vuilnisbak die perfect voldoet aan uw wensen

Bij 4UStore vindt u heel wat kant-en-klare afvalbakken, net als oplossingen om de vuilnisbakken geheel naar uw hand te zetten. Deze binnenbakken vormen hier een voorbeeld van. Denk daarnaast ook aan praktische oplossingen als deksels voor afvalbakken, muurbeugels voor afvalbakken en speciale ontgeurders voor afvalbakken. Dankzij onze handige oplossingen bent u er altijd zeker van dat u een afvalbak kunt kopen dat geheel aan uw wensen voldoet.

"