Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 28
    118
Merk
  1. MediQo-line (4)
Soort
  1. Afvalkorf (4)
Kleur
  1. Wit (1)
  2. Zilver (3)
Materiaal
  1. RVS (2)
  2. Staal (2)

Afvalkorven

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Afvalkorven kopen bij 4UStore

Afvalkorven zijn eigenlijk afvalbakken die zich door hun open uiterlijk laten kenmerken. Voor het opbergen van voedingsresten zijn afvalkorven dus niet echt geschikt. Maar voor het deponeren van papieren handdoekjes of droog vuil dan weer wel. Ze hebben een licht gewicht en een voordelig prijskaartje. Bovendien zijn onze afvalkorven verkrijgbaar in talloze uitvoeringen, waarbij uiteenlopende materialen en afmetingen elkaar gretig afwisselen. Vrees je dat ook nat, vochtig of plakkerig afval al eens in de afvalkorven kan verdwijnen? Kies dan voor een afvalkorf waarin je ook een vuilniszak kan stoppen. Zo bespaar je naar reinigingswerk. En gelukkig maar…

Waar gebruik je afvalkorven?

Afvalkorven zijn eigenlijk multifunctioneel inzetbaar. Het gaat dan ook om een eenvoudig design dat eigenlijk in vrijwel elk toilet zijn plaatsje heeft. Hier gebruik je het om papieren doekjes op te vangen. Echter kan je de afvalkorven ook in kantooromgevingen of zelfs in industriële omgevingen inzetten. Eventueel dien je het dan wel van een vuilniszak te voorzien. Wil je de afvalkorf ook buiten gebruiken? Kies dan voor RVS afvalkorven of opteer voor kunststof prullenbakken, zoals ze eveneens bij 4UStore verkrijgbaar zijn.

Afvalkorven kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je diverse soorten afvalkorven kopen. Op vlak van volume zijn ze bijvoorbeeld verkrijgbaar in uitvoeringen van 18, 25, 26 en 60 liter. Hiernaast heb je de keuze tussen uiteenlopende merken, waarbij we duidelijk fan zijn van het merk MediQoline dat we voornamelijk kennen van zijn hoogwaardige hygiënische oplossingen. Ook in de horecasector kan je deze afvalkorven dus gewoon gebruiken. Op voorwaarde natuurlijk dat je de nodige richtlijnen respecteert. Op vlak van materiaal heb je dan weer de keuze tussen staal en RVS, terwijl het design altijd wel identiek is. Toch weet ook de kleur tussen zilver en wit te variëren. Kortom: bij 4UStore vind je altijd een geschikte afvalkorf. Neem dat maar van ons aan.

Meer

Bekijk ook deze categorieën:

"