Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Geur neutralisatie

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Ontgeurders voor vuilnisbakken kopen bij 4UStore

In een vuilnisbak doet u vuilnis. En vuilnis kan na verloop van tijd beginnen te stinken. Dat is logisch, maar daarom is het nog niet prettig. Net om dergelijke ongemakken te voorkomen, bieden wij ontgeurders aan. Wij verkopen zowel de Think MegaBini als de Think MiniBini, twee soorten ontgeurders voor in de vuilnisbak. Het bestaat telkens uit een dispenser die u in de vuilnisbak monteert, bijvoorbeeld aan de onderkant van het deksel. Vervolgens kunt u hiervoor navullingen kopen. Deze navullingen ontgeuren niet alleen, maar verspreiden ook actief een aangename geur.

Over de Think MiniBini en MegaBini

De Think MiniBini en de Think MegaBini zijn twee heel populaire ontgeurders. De Think MiniBini is een geurkiller die voornamelijk wordt gebruikt in de kleine prullenbakken en afvalbakken die binnen te vinden zijn. De MegaBini wordt eerder gebruikt bij grotere afvalcontainers en kan ook buiten worden gebruikt. Het concept is telkens hetzelfde: de geurkiller neemt de nare geuren weg en vervangt het door een frisse en aangename geur. Er zijn verschillende geuren om tussen te kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de MiniBini Eucalyptus met de geur van de koala zijn favoriete plant, maar ook geuren als rood grapefruit en citrus zijn te verkrijgen.

Meer dan alleen de Think MiniBini en MegaBini

De Think MiniBini en MegaBini zijn twee voorbeelden van hoe wij nare geurtjes aanpakken. Het zijn zeker niet de enige voorbeelden. We hebben namelijk heel wat praktische en stijlvolle oplossingen om de strijd met nare geurtjes aan te gaan. Zo verkopen we bijvoorbeeld geurboompjes en luchtverfrissers voor in de auto, luchtverfrisserdispensers, navullingen voor luchtverfrisserdispensers en klassieke luchtverfrisserspuitbussen.

Naast onze ontgeurders hebben we nog meer op het gebied van afvalbeheer. Bekijk ons ruime assortiment in vuilniszakken, prullenbakken en absorptiemateriaal.