Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Absorptiekorrels

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Absorptiekorrels kopen bij 4UStore

Absorptiekorrels zijn een ideaal middel om snel en effectief vocht op te nemen en vast te houden. Deze absorptiekorrels hebben een hoog absorberend vermogen waardoor ze eenvoudig vocht en olie opnemen. Op korte termijn kunnen deze absorptie korrels dan ook eenvoudig een oplossing bieden, bijvoorbeeld tot de vochtproblemen opgelost worden. Wij kiezen hierbij voor multifunctionele absorptiekorrels met krachtige kenmerken, geschikt voor alle vloeistoffen en in extra grote industriële hoeveelheden. Raadpleeg voor meer informatie de desbetreffende productpagina’s.

Kenmerken van de absorptiekorrels van 4UStore

Zoals het alle absorptiekorrels beaamt, zijn deze absorptiekorrels gezegend met een sterk absorberend vermogen. Met een beperkte hoeveelheid absorptie korrels wordt dan ook een grote hoeveelheid vocht geabsorbeerd. Hiernaast werden deze absorptie korrels uiteraard zo gemaakt dat ze de vloer niet beschadigen, ongeacht om welk oppervlak het gaat. Ook zijn ze geschikt voor alle vloeibare stoffen, zijn ze vuurwerend (niet onbelangrijk bij het absorberen van olie of andere brandbare stoffen) en voorkomen ze slippartijen. Hiernaast hebben ze ook opvallende eigenschappen opdat ook de reiniging eenvoudiger verloopt en de veiligheid niet in het gedrang wordt gebracht.

Absorptie korrels kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kiezen we voor absorptiekorrels van verschillende merken. In de eerste plaats zijn er bijvoorbeeld de absorptie korrels van Abso Net. Het gaat om zakken van 20 kilogram. De absorptiekorrels zelf zijn niet chemisch actief en het is ook geschikt voor inkt, verf en oplosmiddelen. Het heeft een hoge mechanische sterkte met een hoge residentie tot afschuring. Hiernaast zijn er ook verschillende varianten beschikbaar, zoals de compacte absorptiekorrels van Absodan Chemsorb. Deze absorptiekorrels zijn milieuvriendelijk en voornamelijk geschikt voor gebruik in garages. Deze absorptiekorrels komen in zakken van 10 kilogram, waarmee je tot 250m² vloeroppervlak kan behandelen.

Twijfel je tussen het gebruik van absorptie korrels en absorptiedoeken? Leg jouw situatie voor aan onze klantendienst waar ze samen met jou de nodige afwegingen maken.

Andere producten