Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 60
    149
Merk
  1. MTS Euro Products (7)

Absorptiedoeken

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

"

Absorptiedoeken kopen bij 4UStore

Absorptiedoeken komen in uiteenlopende formaten en uitvoeringen. Ze zijn dan ook voor diverse doeleinden geschikt. Hun voordelig karakter in combinatie met hun uitmuntend absorberend vermogen vormen slechts 2 karaktertrekken die de absorptiedoeken weten te typeren. Bij 4UStore kiezen we zoals steeds voor een heel ruim assortiment. Hierdoor kan je een veelheid aan absorptiedoeken gewoon bij ons vinden. En conform onze visie mag je mogelijks ook nog eens rekenen op een extra voordelige staffelkorting. Samengevat: absorptiedoeken kopen doe je toch gewoon bij 4UStore!

Wanneer gebruik je absorberende doeken?

Absorptiedoeken worden gebruikt om vloeistoffen te absorberen. Je gebruikt absorptiedoeken voor verschillende vloeistoffen zoals water, chemicaliën en olie. Denk bijvoorbeeld aan het absorberen van olie na een lekkage. Zo houd je de werkomgeving niet alleen netjes maar ook veilig. En dat is niet onbelangrijk daar olie zich maar moeilijk laat verwijderen en al snel voor gevaarlijke situaties zorgt. Ook bestaan er bijzondere absorptiedoeken die geschikt zijn voor het absorberen van chemische middelen. Dergelijke absorptiedoeken worden onder andere in laboratoria gebruikt. Twijfel je echter alsnog over de geschiktheid van onze absorptiedoeken? Neem dan even contact op met onze klantendienst. Zij gaan een en ander voor jou na. Zo vind je steeds het absorptiemateriaal dat jij ook echt nodig hebt. Bekijk ook onze absorptiekorrels en onze lekkage afdichtingsmaterialen

De verkrijgbare formaten

Zoals eerder aangehaald zijn onze absorberende doeken verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. En dat is ook logisch, want voor het absorberen bij grote lekkages heb je nu eenmaal een grotere absorptiedoek nodig. Maar moet je dan weer kleine vochtlekkages absorberen op moeilijk toegankelijke plekken zoals de ruimte onder een machine? Dan is het gebruik van kleine absorberende doeken natuurlijk een stuk eenvoudiger. En logischer. Daarom heb je de keuze tussen grote absorptierollen en handzame absorptievellen die zich eenvoudiger laten hanteren. Zij zijn verkrijgbaar in diverse formaten, gaande van 33x30 cm tot 40x50 cm.

"