Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
  1. 52
    209

Lekkage afdichtingsmateriaal

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Afdichtingsmateriaal kopen bij 4UStore

Afdichtingsmateriaal wordt gebruikt om kleine of grote scheuren te dichten en zo de gevolgen van een lekkage te beperken. Afhankelijk van het type vloeistof en de afmetingen van de scheur zal je hierbij de keuze hebben tussen verschillende soorten afdichtingsmateriaal. Wij zetten hierbij sterk in op het afdichtingsmateriaal van het merk Rupture Seal dat verkrijgbaar is in 3 uitvoeringen. Echter kan je het afdichtingsmateriaal van Rupture Seal ook in een 3-pack verkrijgen. Door het lek met afdichtingsmateriaal te dichten kan men de herstellings- en reinigingswerken opstarten. Neem daarom ook even een kijkje doorheen ons aanbod aan absorptiematerialen.

Afdichtingsmateriaal van Rupture Seal

Bij 4UStore kan je het afdichtingsmateriaal van Rupture Seal kopen. Het gaat om een populair type afdichtingsmateriaal dat verkrijgbaar is in de uitvoeringen Klein RS-1, Medium RS-2 en Groot RS-2x6. Het afdichtingsmateriaal Rupture Seal Klein RS-1 is geschikt voor scheuren en gaten met een breedte van 4 tot 25 mm. Het afdichtingsmateriaal Rupture Seal Medium RS-2 gebruik je dan weer voor het afdichten van scheuren en gaten met een breedte van 6 tot 50 mm. En Rupture Seal Groot RS-2x6 gebruik je tot slot voor gaten en scheuren van 6x100 mm tot 50x150 mm.

Gebruik van het Rupture Seal afdichtingsmateriaal

De Rupture Seal laat zich eenvoudig aanbrengen. Hiervoor benader je de scheur zijwaarts en zeker niet in de richting waarin de vloeistoof stroomt. Duw de uitstekende pin vervolgens in het gat of de scheur en duw de gekleurde stulp op het gat. De vloeistof zou nu niet langer mogen lekken. Houd de Rupture Seal op zijn plaats en trek de hendel voorzichtig aan tot het niet langer klikt. Het lek zou nu tot zo’n tien uur lang gedicht moeten blijven, waarna je naar een hersteloplossing kan zoeken. Eventueel kan je ook al meteen beginnen met de reinigingswerken. Een propere omgeving werkt net zo prettig. Neem daarom even een kijkje doorheen ons assortiment absorptiedoeken en absorptiekorrels. Of bekijk de categorieën schoonmaakmaterialen, luchtverfrisser of disposables.

"

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@handdoeken
    toiletpapier.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 831 beoordelingen

skinsense bv "erg snel met leveren"

3 jul. 2019