• Geen verzendkosten!
    Bij bestellingen boven €150
  • Mail: 
    info@handdoekentoiletpapier.nl
  • Bellen: 
    0117-454007

Onze webshopsDisposabletotaal.nl

Disposabletotaal is dé expert als het gaat om disposables. Disposables is eigenlijk gewoon een mooi woord voor producten die men eenmalig gebruikt. In deze webshop vindt u onder andere kunststof glazen, bekers, borden en bestek; maar ook leveren wij een groot aantal producten die men dagelijks gebruikt in zowel de professionele als hobbykeuken. Dit aangevuld met verpakkingen, met name voor take away restaurants, papierwaren, disposable-kleding en alles op het gebied van voedselveiligheid. 


Kantinewinkel.nl

Kantinewinkel.nl is eind 2013 gestart als onderdeel van 4UStore en actief op het gebied van horeca- en kantinewaren. Het assortiment bestaat uit een brede selectie drank en etenswaren, koffie en thee, koffiemachines en accessoires, schoonmaakmiddelen, disposables en papierwaren. Eigenlijk alles wat men nodig heeft in de kantine of cafetaria. Neem snel een kijkje in de shop. 

Prullenbaktotaal.nl

Prullenbaktotaal.nl is onze jongste webwinkel, opgericht eind 2015. Hier vindt u alles wat te maken heeft met afvalverzameling en afvalverwerking: afvalbakken, pedaalemmers, containers en vuilniszakken, maar ook allerhande asbakken, brievenbussen, garderobes, kapstokken, schoonmaakmaterialen, sanitair-artikelen en transportwagens. Vindt u een bepaald product niet terug in het assortiment, neem dan snel contact met ons op.  
 

Navigatie