Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Luchtverfrisser

Foto-tabel Lijst

1-12 of 70

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 70

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Een frisse schone geur zodra u een toiletruimte binnenkomt is prettig. Hierdoor krijgt u het idee dat het echt schoon is. Luchtverfrissers zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard spuitbus of voor een geheel geautomatiseerde dispenser. Deze laatste geeft kleine hoeveelheden luchtverfrisser vrij in een door u gekozen tijdsbestek. De luchtverfrisser dispenser is een eenmalige aanschaf, u kunt bij ons terecht voor verschillende geuren navulverpakkingen. De verschillende merken gebruiken verschillende navullingen, houd hier rekening mee bij het aanschaffen van een dispenser en uiteraard de navullingen. 

Luchtverfrisser: Rubbermaid Microburst

De Microburst luchtverfrisser is een product van fabrikant Rubbermaid - het meest bekend van haar prullenbakken en opbergboxen. Een compacte en innovatieve luchtverfrisser die u volledig kunt instellen naar uw wensen. Naar gelang de locatie laat u de Microburst luchtverfrisser iedere 30, 60 of 90 minuten een frisse nevel parfum spuiten. Dankzij de microtechnologie blijft deze nevel geruime tijd in de lucht aanwezig en valt niet direct naar beneden, zoals men vaak ziet bij goedkope luchtverfrissers en spuitbussen. Dit noemt men ook wel een effectieve geurcontrole: het parfum komt ook daadwerkelijk terecht waar het hoort en verwijdert daarmee nare luchtjes. De batterijen gaan erg lang: tot wel 24 maanden. Dit ligt er natuurlijk aan u de luchtverfrisser in stelt. De batterijen gaan in ieder geval minimaal 18 maanden mee. Bovendien is de Rubbermaid Microburst erg eenvoudig in het gebruik. U bedient eenvoudig via het grote LCD-scherm aan de voorkant van het toestel. Dit scherm geeft u tevens een duidelijk overzicht van de levensduur van de batterij en de vulling. Tot slot is de Microburst voorzien van een audio alarmoptie. 

Luchtverfrisser: Oxy-gen

Van de maker van de Microburst komt ook de Oxy-gen. Dit is de eerste luchtverfrisser die niet slecht is voor het milieu. Dit vanwege de innovatieve technologie die is toegepast in deze luchtverfrisser. Er wordt namelijk niet gebruik gemaakt van verstuivingstechnieken zoals bij een spuitbus. De zogeheten Oxy-gen techniek zorgt voor een continue geur-afgifte zodat uw kleedkamers of toiletten altijd fris ruiken. Dit merkt u iedere keer wanneer u de ruimte weer binnenloopt. De Oxy-gen luchtverfrisser is voorzien van een schone energiebron die enkel en alleen natuurlijke geuren afgeeft die niet schadelijk zijn voor het milieu. 

Oxy-gen luchtverfrisser: frisser dan ooit, zonder drijfgassen, oplosmiddelen of CFK's

Inderdaad. Zonder schadelijk te zijn voor het milieu. Dit omdat de Oxy-gen gebruikt maakt van neutralox. Neutralox maskeert de vieze luchtjes niet - zoals andere luchtverfrissers dit doen - maar schakelt deze uit. Het resultaat is een heerlijke, frisse lucht. Maar hoe werkt neutralox eigenlijk? Wanneer de Oxy-gen een geur verspreidt door de kamer, komen er zowel geurmoleculen met een lekker, fris luchtje vrij als neutralox moleculen. De neutralox gaat de strijd aan met de moleculen met een vies luchtje, zodat 'frisse geur-moleculen' ongestoord hun werk kunnen doen. Oxy-gen werkt uitzonderlijk goed tegen tabak, etenslucht, zweet, schimmel, lichaamsgeur en de geur van uw huisdieren. Voor de Oxy-gen luchtverfrisser zijn momenteel vier verschillende heerlijke geuren met verkrijgbaar met de veelzeggende namen: punch, adore, soothe en bliss. Punch neemt u mee naar tropische oorden met een geur van heerlijke citrusvruchten, rijpe mango en papaya. Adore is een wat meer verfijnde geur met appel, verschillende specerijen en amber. Sooth is een warme, kalmerende en sensuele geur met hout en saffraan. Tot slot, blis, een zeer verkwikkende geur met onder andere dennenhout, bladtonen, rozemarijn en eucalyptus. Deze heerlijke geuren van de Oxy-gen luchtverfrisser zijn subtiel, maar vallen direct op in positieve zin wanneer u een kamer binnenloopt.  

Oxy-gen luchtverfrisser voor een optimale geur-controle

Bij goedkopere luchtverfrissers is het vaak moeilijk een constant geurniveau te hanteren. Het ene moment ruikt u de parfum zeer intens, op andere momenten ruikt u geen parfum, enkel de zweetlucht die in de kleedkamer hangt. Dit is niet het geval bij de Oxy-gen. Dit is ontworpen voor een optimale geurcontrole. Het parfum is constant aan het werk om de vieze luchtjes te elimineren en geeft continu een subtiel en aangenaam parfum af. De luchtverfrisser heeft een compact, modern en elegant design. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zwart en RVS. Zo past hij bij vrijwel ieder interieur. Hij is op iedere locatie te gebruiken: van kleedkamer tot kantoor tot toilet. U heeft vrijwel geen omkijken naar de Oxy-gen: de navullingen gaan ongeveer 60 dagen mee en de batterijen niet minder dan twee jaar. 

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@handdoeken
  toiletpapier.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 675 beoordelingen

Fysio-en Manuele Therapie Maarssen

10 dec. 2018