Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Kantine artikelen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 140

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 140

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Alle kantine artikelen vindt u in deze categorie. Dit is overigens maar een klein gedeelte van het complete assortiment kantine artikelen. Voor een uitgebreide assortiment kantine artikelen verwijzen wij u graag naar onze andere shop: Kantinewinkel.nl. Hier vindt u alles voor de bedrijfskantine: koffie, thee, chocolademelk, servies voor het serveren van koffie en thee, suiker en melk voor in de koffie en thee, zowel instant soep die u snel klaarmaakt met kokend water, maar ook blikken soep en basissoepen waarbij u zelf verse ingrediënten toevoegt. Verder ook een uitgebreid assortiment koffiemachines in diverse prijsklassen voor iedere mogelijk locatie.

Kantine artikelen: Koffie en Thee

Als u koffie nodig  hebt dan bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Alle koffie die u zich maar kunt bedenken hebben wij naar alle waarschijnlijkheid in het assortiment: eersteklas koffiebonen van onder Douwe Egberts en Piazza d'Oro, maar ook budget koffiebonen van ons huismerk Café Auberge. Overigens ook van uitstekende kwaliteit. Naast verse koffiebonen verkopen wij ook Douwe Egberts Cafitesse. Een koffiesoort die erg populair in bij MKB-bedrijven in Nederland. Dit is een diepvries koffie-extract dat geleverd wordt in een koelenvelop. Natuurlijk leveren wij ook gemalen koffie, instant koffie waar u enkel heet water aan toe moet voegen en de welbekende koffiepads van Senseo. Bekijk ook ons uitgebreide thee-assortiment. We hebben overigens ook een groot assortiment biologische theesoorten.

Kantine artikelen: Koffie

Koffie is een dagelijkse noodzakelijkheid voor het overgrote deel van de werkenden in Nederland. Vind maar eens een bedrijf zonder koffiemachine. In de loop der jaren is het aanbod aan verschillende soorten koffie explosief gestegen. Waar men vroeger enkel de keuze had zwarte koffie, met suiker of melk - drinkt men tegenwoordig cappuccino's, latte macchiato's, koffie verkeerd en meer op het werk. Verder zijn er ook een pak meer verschillende koffiezetsystemen: Senseo koffiepads, cafitesse koffie - vloeibaar diepvries koffie-extract en de koffie-capsules. Het serveren van goede koffie is ontzettend belangrijk voor de reputatie. Het lijkt iets kleins, maar het drinken van een koffie is één van de eerste indrukken die een gast of potentiële klant krijgt van uw bedrijf. Het is dus dat de koffie die u serveert van uitstekende kwaliteit is en dat u uw gasten een uitgebreid koffie-assortiment aanbiedt.  

Kantine artikelen: Soep

Soep is waarschijnlijk het meest gegeten gerecht in de bedrijfskantine. Naast de instant soepen van onder andere Cup-a-Soup vindt u bij ons ook talloze blikken in het assortiment evenals basis voor verse soep waar u zelf verse ingrediënten toegevoegd. Deze convenience producten besparen u tijd en daarmee personeelskosten.

Kantine artikelen: Nieuwe koffiemachine nodig?

Ieder bedrijf heeft een koffiemachine en aangezien dit een flinke investering is, is het belangrijk dat u een koffiemachine kiest die past bij uw bedrijf. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel mensen er werken in uw bedrijf en hoeveel mensen u dagelijks over de vloer krijgt. Daarnaast moet u beslissen over de mogelijkheden van de koffiemachine: wilt u bijvoorbeeld ook cappuccino's en latte macchiato's serveren of houdt u het bij gewone zwarte koffie? Ook de zetsnelheid van de koffiemachine is van belang: hebben uw werknemers allemaal op hetzelfde moment pauze of halen ze gedurende de dag afzonderlijk een koffie? 

4UStore: voor al uw voordelige kantine artikelen en nog veel meer

Vrijwel iedere school of bedrijf maakt gebruik van kantine artikelen: koffie en thee, snoep en blikjes voor in de vending machines, disposable artikelen als plastic borden, bestek en borden - voor deze kantine artikelen hebben wij overigens biologisch afbreekbare alternatieven beschikbaar, maar ook non food verbruiks- en kantine artikelen als kaarsen, aanstekers, batterijen en lucifers. Wij als 4UStore bieden onze klanten een one-stop-shop concept. Dit betekent dat u alle kantine artikelen en andere producten die u nodig heeft bij ons koopt. Zie het als een supermarkt of groothandel, maar dan simpel, snel - en natuurlijk voordelig on line besteld. Dit alles zonder gedoe.

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@handdoeken
  toiletpapier.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 807 beoordelingen

Petra

24 mei 2019