Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Handdoekrol

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De gemiddelde Nederlander wast zijn handen minstens 5 maal per dag en doet daar gemiddeld 10 seconden over. Bij vrouwen ligt dit gemiddelde bovendien nog hoger: ruim 70% van de Nederlandse vrouwen wassen hun handen minstens 5 tot 6 maal per dag. Na het wassen gebruikt men voor het drogen van de handen gemiddeld 20 tot 25 centimeter papier. In een bedrijf met 20 werknemers betekent dit al snel een verbruik van 20 tot 30 meter papier per dag. De economische en ecologische gevolgen vallen niet te negeren. Een handdoekrol met een grote capaciteit vormt een uitstekend alternatief voor de bewuste ondernemer.

Handdoekrol: lage kosten, optimale hygiëne en milieuvriendelijk

U wast uw handen dagelijks al snel een tiental keren. In een bedrijf van een tiental werknemers worden er dus een heel wat handen gewassen. Na het wassen dient men de handen te drogen. Het is dan ook belangrijk te onderzoeken wat de meest economische manier is om de handen te drogen. Het is namelijk een grote facilitaire kostenpost. Gebruik daarom een handdoekrol; dit is één van de meest hygiënische, voordelige en milieuvriendelijke manieren om uw handen te drogen na het wassen.

Waarom kiezen voor een handdoekrol? 

Het gebruik van een handdoekrol biedt heel wat voordelen voor uw onderneming. Gaande van economische voordelen tot ecologisch bewustzijn en praktische oplossingen. Als je het ons vraagt is handen drogen met toiletpapier of versleten doeken nu echt definitief verleden tijd.

Economische oplossingen

Als ondernemer geef je jaarlijks heel wat uit aan faciliteiten voor het personeel, zo ook aan geschikt en comfortabel sanitair. Het feit dat Nederlanders vaak hun handen wassen is natuurlijk enerzijds positief (minder bacteriën betekent immers minder zieken), maar resulteert anderzijds ook in een toenemende kostenpost. Een handdoekrol vormt de ideale oplossing. Een handdoekrol heeft immers niet enkel en alleen een toegenomen absorptievermogen, maar dat resulteert bovendien ook in een verminderd verbruik van maar liefst 60 procent. Het wassen van de handen met klassiek toiletpapier uit de supermarkt kost al snel  0,8 tot 1 eurocent per wasbeurt. Bij het gebruik van een handdoekrol valt dit te reduceren met maar liefst 50%. Jaarlijks kunnen bedrijven zo enkele honderden euro’s uitsparen en dat louter en alleen door logischerwijs te kiezen voor een handige en hygiënische handdoekrol.

Betere hygiëne

Een handdoekrol is speciaal ontworpen voor het drogen van de handen, hoe nat en vuil ze ook zijn.  Zo heeft een handdoekrol niet alleen en hoger absorptievermogen maar is het bovendien zo ontworpen om ook het nareinigingseffect zo sterk mogelijk te verhogen. Een handdoekrol is daarom voorzien van kleine ribbels of reliëfvormen om de wrijvingskracht te verhogen. Op deze manier is ook resterend vuil voorgoed van de baan en kan iedereen weer proper aan het werk.

Ecologisch bewustzijn

Na het drogen van de handen wordt het toiletpapier gewoonlijk in de vuilnisbak naast de wasbak gedeponeerd. Flink en proper van jouw werknemers, of toch niet helemaal? Een bedrijf met 20 werknemers verbruikt gemiddeld 600 tot 700 toiletrollen per jaar. Dat zijn ruim twee bomen die minimaal 100 jaar oud zijn, enkel en alleen omver gehakt voor het verbruik aan toiletpapier. Door te kiezen voor een handdoekrol verminder je de druk op het milieu tot 50% en redt jouw bedrijf ieder jaar opnieuw een extra boom. Bovendien help je met jouw aankoop de afvalberg steeds verder te verkleinen: goed voor het milieu en dus voor ons allemaal.

Beschikbare formaten en uitvoeringen

Net zoals u zien wij de zaken groot. Wij denken in grote hoeveelheden, vele meters en grote besparingen. Niet enkel drukken de vergrote hoeveelheden de aankoopprijs, maar bovendien resulteert dit op lange termijn ook in een economische en ecologische besparing.

Het kopen van een handdoekrol kan onder andere voor volgende dispensers: Satino Handdoekdispenser, de Pearl White Autocut Mini Matic XL-handdoekdispenser, de Enmotion handdoekrol dispenser (en varianten), de Tork matic dispenser en vele andere. Kiezen voor een extra ecologische uitvoering? Maak dan de keuze voor een handdoekrol voorzien van het Europees ECO-keurmerk.

Handdoekrol: Hygiënisch, voordelig en milieuvriendelijk

Wij leveren enkel handdoekrollen gemaakt van papier. De reden hiervoor is dat handdoekrollen van textiel zeer onhygiënisch zijn. Ondanks het feit dat men de handen droogt met een schoon textiel, komt de gebruiker in de meeste gevallen toch nog in aanraking met het gebruikte textiel van zijn of haar voorganger. Men had dus net zo goed de handen niet kunnen wassen. Wij, bij Handdoekentoiletpapier.nl verkopen enkel producten waar wij achter staan. Dus, daarom enkel handdoekrollen van papier. En deze leveren wij in alle soorten. Kies wit of blauw, blauw gebruikt men vaak in de voedingsindustrie. De reden hiervoor is dat het wel eens gebeurd dat er per ongeluk een stukje papier terecht komt in de voeding. Blauw papier wordt dan een stuk sneller opgemerkt dan wit papier. Daarnaast heeft u natuurlijk nog de keuze uit de soort papier en de prijsklasse.

Handdoekrol: de voordelen

Wij leveren de hoogste kwaliteit handdoekrollen tot de meer budgetvriendelijke varianten. Enkele voordelen die de handdoekrol biedt boven andere vormen van handen drogen – met een handendroger door middel van warme lucht of papieren vouwhanddoekjes: een handdoekrol is een stuk milieuvriendelijker, een handendroger met warme lucht gebruikt zeer veel energie en een papieren vouwhanddoekjes werken verspilling in de hand. De meeste mensen gebruiken namelijk niet één vouwhanddoekje om de handen te drogen na het wassen. Nee, in de meeste gevallen gebruikt men zelfs drie of vier papieren handdoekjes. Dit is bij een handdoekrol niet het geval. Een handdoekrol geeft precies de juiste hoeveelheid papier die men nodig heeft om de handen volledig droog te maken. De gebruiker zal niet zo snel geneigd zijn een tweede stuk handdoekrol-papier te nemen. Onze handdoekrollen hebben een groot absorberend vermogen en een hoge absorptiesnelheid.

Vindt u niet meteen wat u zoekt? Geen zorgen: stuur ons gerust een mailtje en waarschijnlijk kunnen wij de handdoekrol alsnog voor u leveren en, net als al onze andere producten, aan uitermate scherpe prijzen.

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@handdoeken
    toiletpapier.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 641 beoordelingen

J.Schrijnemakers

9 sep. 2018