Onze andere webshops

4UStore Huismerk

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

In deze categorie vindt u alle 4UStore huismerk producten. Met ons huismerk bieden wij papierwaren van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. De meest gebruikte papierwaren zoals toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes en midirollen worden verkocht onder het 4UStore huismerk en zijn bruikbaar op onze wc rol dispensers.

4UStore huismerk traditioneel toiletpapier

Het 4UStore huismerk toiletpapier is verkrijgbaar in diverse soorten. Natuurlijk leveren wij traditioneel toiletpapier. Dit is het meeste gekende WC-papier. U kent het vanuit de supermarkt. Deze soort is voorzien van een kartonnen koker aan de binnenkant. Er is een variant verkrijgbaar gemaakt van recycled tissue papier en een variant van cellulose papier. Heeft u vaak last van verstoppingen? Dan is het aan te raden te kiezen voor cellulose toiletpapier. Dit valt namelijk makkelijker uit elkaar wanneer het in contact komt met water. Zo heeft u dus minder kans op verstoppingen. Verder is er nog een luxere variant verkrijgbaar: 3-laags supersoft.

4UStore huismerk doprol toiletpapier

De tweede soort 4UStore huismerk toiletpapier zijn de doprollen. Naast het traditioneel toiletpapier is dit één van de populairste systemen. De rol is voorzien van twee plastic doppen aan de zijkanten: aan de ene kant een dunne pin en aan de andere kant een dikke pin. Deze corresponderen met de openingen in toiletpapier doprol-dispenser. Een standaard doproldispenser biedt ruimte aan 2 rollen doprol toiletpapier. Zo is de kans klein dat iemand zonder toiletpapier komt te zitten. Als de ene rol op is dan valt het koker naar beneden en de volgende rol toiletpapier valt automatisch naar beneden. Die is dan direct klaar voor gebruik.

4UStore huismerk Jumbo toiletpapier

Dit zijn 4UStore huismerk toiletrollen met extra veel papier. Ze zijn specifiek bedoeld voor locaties met vele toiletbezoekers. De jumborollen zijn te verkrijgen in 2 verschillende maten: de mini en maxi jumborollen. Waarbij de maxi natuurlijk de grootste is. Mini jumborollen leveren 180 meter papier per rol en de maxi niet minder dan 380 meter. Ideaal voor toiletwagens, festivals, sportevenementen en andere locaties met extreem veel toiletbezoekers.

4UStore huismerk papieren vouwhanddoekjes

De 4UStore Z-vouwhanddoekjes zijn verkrijgbaar verkrijgbaar in 3 soorten. Het gaat hier allemaal om Z-vouw handdoekjes. Dit is de meest gebruikte soort. Z-vouwhanddoekjes zijn op zo'n manier in elkaar gevouwen dat er iedere keer dat er een handdoekje uit de papieren handdoek dispenser wordt genomen de volgende er voor een kwart uitkomt. Het is dus niet zo dat je ineens een hele stapel in je handen hebt. Dit is wel het geval bij de C-vouwhanddoekjes. Vandaar dat wij altijd de 4UStore huismerk Z-vouwhanddoekjes aanraden.

4UStore  huismerk midirollen

Midirollen kennen vele toepassingen. Ze worden veel gebruikt in professionele keukens. Bijvoorbeeld om de handen af te drogen of even snel een werkbank schoon te maken. De midirollen zijn ook uitstekend te gebruiken in de werkplaats voor het verwijderen van vet of olie van onderdelen of van de handen. De witte 4UStore huismerk midirollen zijn verkrijgbaar met 1 of 2 lagen. Daarnaast hebben wij ook nog 4UStore huismerk midirollen in het blauw. Deze zijn specifiek voor gebruik op locaties waar men met voedsel werkt. Mocht er onverhoopt een stukje papier in het eten terecht komen, dan wordt dit eerder opgemerkt dankzij de blauwe kleur van de 4UStore huismerk midirollen.